Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2014 13:51 - Еректилна дисфункция - симптоми, причини и лечение
Автор: erektilnadisfunkciya Категория: Тя и той   
Прочетен: 2042 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 08.01.2014 14:02


image

Какво е Еректилната дисфункция или ЕД?

Неспособността на човек да получи достатъчно твърда ерекция за да се осъществи полов контакт. ЕД е известна още и като импотентност.

Не е необичайно да се случи на някого без силно изразена причина за това, но много често практиката показва, че еректилната дисфункция може да е знак за по-сериозен или голям здравословен проблем. Общото състояние показва, че този проблем води редица други в живота на страдащия и навременното му решение е от първостепенно значение.

Според Националният институт по диабет и храносмилателни и бъбречни заболявания(NIDDK) от около 15 до 30 милиона мъже от цял свят страдат от еректилна дисфункция. Важно е да се отбележи и знае, че ЕД не е задължително свързана с възрастта. Въпреки, че по-възрастните мъже получават по-трудно ерекция, не винаги възрастта е критерий за получаването й. Много мъже над 50 или 60 годишна възраст продължават да водят активен полов живот без дори да са имали проблем с ерекцията.

Причини за еректилна дисфункция(ЕД):

Ерекцията се получава в резултат на повишен кръвопоток към пениса по време на сексуална стимулация. Когато мъжа бива сексуално възбуден мускулите в пениса му се отпускат  позволявайки му да се напълни с кръв, това се случва през няколко артерии. Тези кухини в пениса(синуси) след като се изпълнят с кръв упражняват натиск върху няколко вени, което стимулира приток на още повече кръв и води до твърд и изпълнен с кръв пенис. ЕД е причинена тогава, когато този процес бъде нарушен. 

Причинителите могат да бъдат многобройни за това състояние – здравословни проблеми, физически травми, употреба на наркотици и/или алкохол, стрес, тревожност или други психически проблеми. Това са само част от всички възможни или допринасящи фактори за проблеми с ерекцията. Те могат да са изразени по единично, както и в комбинация.

Въпреки, че има няколко причини за Еректилната дисфункция, то също така има и няколко възможни лечение на ЕД вариращи от прием на хапчета, промени в начина на живот и нагласата за него до по-сложни решения като оперативна намеса или механично-индуцирана ерекция.

За хората търсещи лечение на еректилната дисфункция трябва да бъдат изключително внимателни за да не станат жертва на поредните измамни и фалшиви хапчета за ерекция в интернет пространството. Ние много добре знаем кое действа и кое не. Няма да ви подведем, само ще ви насочим да прочетете повече за билкова виагра ВИГОР 300 за да разберете, че сред множеството хапчета за ерекция има и истински работещи. Продукта се продава повече от 3 години и половина в България.

Ако имате и най-малки съмнения, че страдате от еректилна дисфункция то нашият съвет е веднага да посетите специалист в тази област за да установите дали има причини за притеснения или да разсеете безпочвените такива. Той може да назначи лечение или терапия за да се справите с проблема с ЕД. Бъдете здрави и върнете страхотното изживяване от секса във вашата спалня. Никой не трябва да бъде лишаван от секса с любимият човек. ПО-здрави и ПО-твърди! J

image




Гласувай:
2


Вълнообразно



1. minevv - abe
08.01.2014 14:07
хубава, умна и секси партньорка... планина повдига ;-))
цитирай
2. erektilnadisfunkciya - Вигор 300
13.01.2014 10:55
minevv написа:
хубава, умна и секси партньорка... планина повдига ;-))

А бе така е :) Ама представете си, че има такава в наличност и пак не става, това е по-лошото.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: erektilnadisfunkciya
Категория: Тя и той
Прочетен: 8782
Постинги: 2
Коментари: 2
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930